Visszaküldés

Visszaküldési politika

Visszaküldés

Visszaküldési politika

A www.traviscompany.hu webáruházból vásárolt termékek 14 naptári napon belül visszaküldhetők.

 

  • a www.traviscompany.hu weboldal felhasználói fiókjának Ügyfélszolgálat rovatában a „Visszaküldési kérelmek” fiókban megjelenő Visszaküldési űrlap kitöltésével.

 

A 14 naptári napos futamidő számítása:

  • a termék átvételének napjától, ha a terméket a www.traviscompany.hu oldalról vásárolta; egynél több terméket tartalmazó megrendelés esetén a 14 naptári napos határidő a megrendelésben szereplő utolsó termék kiszállításának napjától számítandó.

A vevőnek joga van döntésének indokolása nélkül elállni az adásvételi szerződéstől és viselni a visszaküldés költségét, amely a visszatérítendő összegből levonásra kerül. A visszaküldés költsége a vevőt terheli.

 

A VISSZAKÜLDENDŐ CSOMAGOT A TRAVISCOMPANY ÁLTAL KÜLDÖTT FUTÁR VISZI EL.

A visszaküldött termékre vonatkozó feltételek

Javasoljuk, hogy a visszaküldött termék ugyanolyan állapotban legyen, mint ahogyan azt vásárolta, azaz új.

  • Rendelkezzen minden alkatrészrel, tartozékkal, beleértve a használati útmutatót és a garanciajegyeket is;
  • A terméket a lehető legbiztonságosabban az eredeti csomagolásban kell visszaküldeni, hogy elkerüljük a szállítás során bekövetkező sérüléseket.

 

Visszaküldésre nem fogadott termékek:

 

  • olyan termékek, amelyeken fizikai elváltozások, ütések, karcolások, mechanikai vagy elektromos ütések láthatók (a termék átvételét követő első 48 órában nem jelentenek esztétikai hibaként). Fizikai elváltozásokat, ütéseket, karcolásokat, túlzott használat nyomait és/vagy illetéktelen beavatkozás nyomait mutató termékeket nem fogadunk el.

 

  • egyedi megrendelésre behozott termékek, amelyek szállításához előleget kellett fizetni.

 

  • Ha több azonos modellű terméket vásároltak, akkor csak akkor fogadunk el visszaküldést, ha csak az egyiket bontották fel

 

Termékek, amelyeket bizonyos feltételek mellett visszaküldünk:

  • a használt kisméretű készülékeket visszaküldés előtt meg kell tisztítani (porszívók)

 

A HASZNÁLT ÉS SZENNYEZETT TERMÉKEKET NEM ELFOGADJUK EL.

 

Személyes adatok feldolgozása a visszaküldés érdekében

Ha a termékek minden fent említett visszaküldési feltételnek megfelelnek, a Travis Events munkatársai a jogszabályi előírásoknak megfelelően elkészítik a vonatkozó pénzügyi-számviteli bizonylatokat (visszaküldési/előlegszámla, elszámolási megbízás, fizetési megbízás, nyugta). ). A fenti dokumentumok elkészítéséhez szükséges adatok: név, vezetéknév, lakóhely, bankszámla. A személyes adatokat a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően pénzügyi-számviteli bizonylatok elkészítéséhez használjuk fel. Amennyiben ezeket az adatokat nem kívánja megadni, a termékek visszaküldése a fent bemutatott visszaküldési feltételek mellett sem lehetséges, mivel az adójogszabályoknak nem tudunk megfelelni.

 

A Travis Events megtagadhatja az együttműködést azokkal a fogyasztókkal, akik visszaéltek a visszaküldési jogukkal. A vásárlási korlátozások bevezetése előtt értesítik őket. 

 

 

Visszaküldési űrlap